Family

parents:

Y. Gultom & S. Manurung (My Parents)

my elder sister:

Efrina Eva Agnes Gultom (My Elder Sister)

you-know-who🙂 :

You Know Who

my little sister:

Lesi Deo Gloria Gultom (My Little Sister)

5 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hehehe,… ada Gloria juga yah di keluargamu😀

  2. Selamat berkarya ya !
    Semoga sukses !
    Salam !

  3. sukses ya

  4. Jom, jangan kasih link ke redemption donk,,,
    mendingan nggak usah kasih link ke nama kamu maupun adekMu,,,

    Ok….biar orang yang ngeklik nama kamu jadi nggak kecewa karena ada pesan “Server not Found”🙂

  5. you know who itu maksudnya siapa????? Voldemort yach??? he he he kayak di film Harry Potter aja. Btw, dmn sih cari buku Alive, sampai frustrasi bgt, dimana2 stok kosong, apa buku itu bakal diterbitkan ulang ya?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: